All rights reserved ©  Pure Gifts.be

Welkom
PROMOTIONAL GIFTS - PUBLIC RELATIONS GIFTS - CUSTOM MADE ARTICLES - GRAPHIC DESIGN - PUBLIC RELATIONS GIFTS
Find us on 
Catalogi 
verkrijgbaar 
op aanvraag !!!

Bedrijfsservies


Stapelbaar servies in hotelporcelein

Deze sets bestaan uit 30 kopjes met schoteltjes + 30 bekers + 30 borden + 1 set voor melk-suiker-lepeltjes of een 2- delig roomset.

Vermits de tassen voor dagelijks gebruik zijn is het noodzakelijk dat de bedrukking wordt ingebakken.

Een ideale manier om uw bedrijf dagdagelijks in de kijker te zetten.

Zet uw bedrijf in de kijker, vaatwasbestendig gepersonaliseerd servies voor dagelijks gebruik voorzien van uw logo.

Kabelhouders


Digitale en elektronische apparaten worden steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Of het nu thuis is, op het werk of op reis, deze unieke, praktische en ergonomische producten zijn een must-have voor iedereen die gebruik maakt van de alledaagse benodigdheden zoals smartphones, laptops, desktops en tablets. Hierbij tal van artikelen om de kabels van al deze benodighdheden te organiseren. Klik hier voor meer artikelen van deze aard en meer informatie. Een ideaal geschenk om uw logo op iemands bureel in de kijker te brengen !

Balpen met banner


Breng uw reclameboodschap of een overzicht van uw artikelen onder de aandacht met deze full color bedrukte bannerpen. In de houder van een bannerpen zit een opgerolde wikkel, welke 2-zijdig full color kan worden bedrukt. De wikkel kan gemakkelijk worden uitgetrokken, waardoor uw boodschap telkens weer zichtbaar is. Met een bedrukte bannerpen loopt u zeker in de kijker !

Citybag


Draag uw logo rond op deze modieuse Citybag in A4 formaat, hoofdvak met velcrosluiting en 2 vakjes op de voorzijde voor het opbergen van allerhande.

Muntjes


Hartvormig doosje met ongeveer 50 suikervrije muntjes. Opdruk van uw logo zorgt ervoor dat je ook tijdens Valentijn in de kijker loopt.

Oplader op zonne-energie


Zeer efficiënte zonnepanelen voor snel opladen van uw mobiele telefoon, zodat u steeds bereikbaar blijft!