PROMOTIONAL GIFTS - PUBLIC RELATIONS GIFTS - CUSTOM MADE ARTICLES - GRAPHIC DESIGN - PUBLIC RELATIONS GIFTS Find us on All rights reserved @Pure Gifts.be Algemene voorwaarden Pure Gifts All rights reserved @Pure Gifts.be Algemene voorwaarden Pure Gifts

Herbruikbare mondmaskers, voorzien van uw logo! Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Covid 19 gekeurd herbruikbaar mondmasker 3 lagen, inclusief filter


Binnenzijde 100% katoen

Tussenlaag 100% Polyethyleen filter

Buitenzijde 100% polyester

All over bedrukt met opdruk naar keuze

2 elastieken rondom voor comfortabiliteit en mooie aanpassing aan gezicht

Portugees fabrikaat, met certificaat Covid 19 community mask van Portugese overheid

Wasbaar 50-60 graden

1 maat - min 100 stuks
All over bedrukt gezichtsmasker 2 lagen


Custom made, wasbaar en herbruikbaar tweelaags gezichtsmasker met rubberen oorlussen en sublimatie gedrukte afbeeldingen. In volwassen maat. Gemaakt van 100% polyester (140 g/m²) en 100% katoen (140 g/m²) OEKO-TEX-stoffen.

Kan in eigen gekozen kleur gemaakt worden!

Min 100 stuks


All over bedrukt mondmasker 1 laag


Mondmaskers microfiber 205 gram/m²

Afmeting 13 x 22 cm

Herbruikbaar na wassen

Wassen op 60 graden

Min 50 stuks


Mondmasker 2 lagen


Wasbaar en herbruikbaar tweelaags gezichtsmasker met verstelbare, elastische oorlussen. In volwassen maat. Gemaakt van 100% polyester.

Min 25 stuks


Etui voor mondmasker


Gezichtsmasker bewaardoos van stevig PP-plastic. Ideaal voor het bewaren en beschermen van alle soorten maskers. Makkelijk te desinfecteren na elk gebruik.


'No Touch' sleutelhanger


Met deze sleutelhanger voorkomt u rechtstreeks contact met touchscreens, pinautomaten, deurgrepen en liftknoppen in openbare en publieke ruimtes. Bovendien doodt de koperen legering de bacteriën!
Desinfecterende handgel Made in Europe 35ml


Compact flesje met reinigingsgel voor handen op basis van alcohol (70%). Het flesje past in tasjes, rugzakken, reiskoffers maar ook in de broekzak.
Reinigende handspray Spring


Reinig handen eenvoudig met deze cleaning gel (62% alcohol). Verpakt in een compact design spray is het uitermate geschikt om mee te nemen naar festivals of andere gelegenheden.Verlengstuk mondmasker


Op maat gemaakt, full colour bedrukt gezichtsmasker verlengstuk in PP plastic. Het kan worden gebruikt om de druk te verminderen die wordt veroorzaakt door de oorlussen van het masker. Met 3 standen voor verlenging van 8, 11 en 14 cm. Universele maat voor volwassenen