PROMOTIONAL GIFTS - PUBLIC RELATIONS GIFTS - CUSTOM MADE ARTICLES - GRAPHIC DESIGN - PUBLIC RELATIONS GIFTS Find us on All rights reserved @Pure Gifts.be Algemene voorwaarden Pure Gifts

Gadget of hebbeding :

Een gadget of hebbeding is meestal een elektronisch promotieartikel. De gebruikte technologie of het ontwerp ziet er zo vernuftig en vernieuwend uit dat klanten ze graag willen hebben. Gadgets zijn trendgevoelig. Door de snelle technologische ontwikkelingen hebben ze vaak een korte levenscyclus. Een spinner bijvoorbeeld, is een typische gadget.

Give aways:

Een giveaway of weggevertje is een klein en goedkoop artikel dat wordt uitgedeeld op een evenement, een festival, een congres, een beurs,… Omdat ze nuttig zijn, bewaart de klant ze ook vaak. Een sleutelhanger met een lampje, een balpen of een flessenopener, bijvoorbeeld.Relatiegeschenken:

Een relatiegeschenk wordt vaak aan een klant of een relatie geschonken uit blijk van dank. De keuze van een mooi en bruikbaar geschenk kan de relatie nog verder bevorderen.


Custom Made:

Vind je in ons ruime aanbod toch niet helemaal wat je zoekt? Dan passen we een bestaand artikel aan tot het helemaal naar je wens is!  

Textiel:

T-shirts, petten, sweaters, broeken, … als promomateriaal, werkkledij of sporttenue. Je kan er je logo op laten bedrukken of borduren.


All rights reserved @Pure Gifts.be Algemene voorwaarden Pure Gifts

Pure Gifts heeft een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken en promotieartikelen. Op alles kan je logo en een tekst worden gedrukt, gegraveerd of geborduurd.

Maar aan welke klanten geef je wat? En bij welke gelegenheid?  Onze Producten

Premium :

Een premium is een klein cadeautje dat je gratis geeft aan de klant als hij je product koopt. Een gratis bierglas bij een sixpack bier, bijvoorbeeld.

Met zo’n cadeautje probeer je de consument te beïnvloeden. Maar tegelijk creëer je ook naamsbekendheid voor je product. Een premium is vaak het extraatje dat klanten overhaalt om jouw product te kopen en niet dat van de concurrent.