All rights reserved ©  Pure Gifts.be

Welkom
PROMOTIONAL GIFTS - PUBLIC RELATIONS GIFTS - CUSTOM MADE ARTICLES - GRAPHIC DESIGN - PUBLIC RELATIONS GIFTS
Find us on 
Catalogi 
verkrijgbaar 
op aanvraag !!!

Uw sleutel tot succes: verwen uw klanten met een promotioneel product of een relatiegeschenk, en uw medewerkers met textiel.

T-shirt vanaf  € 1,89

Inclusief opdruk in 1 kleur


T-shirt B&C, 145 gram/m², 100% ringgesponnen Jersey katoen, gekamd, dubbellaags 1 x 1 geribde nekboord met Elasthan, nekband voor beter draagcomfort, ruim gesneden model, rondgebreid voor betere pasvorm. Inclusief opdruk borstlogo in 1 kleur. Een ideale manier om uw bedrijf dagdagelijks in de kijker te zetten!

Verwenset voor secretaressedag


Je zou het niet durven vergeten: secretaressedag!


Het moment per jaar waarop iedere secretaresse uitkijkt naar de attentie die jij als baas haar biedt. Durf eens af te stappen van het traditionele bloemenboeket, en geef uw secretaresse deze heerlijke verwenset. Ze zal er ongetwijfeld van genieten.  

Stylus balpen


Bedien uw scherm van smartphone of tablet met meer gemak en precisie. Een Stylus Pen maakt het mogelijk uw smartphone te bedienen zonder het scherm met uw vinger aan te raken. Zo kunt u gemakkelijk teksten invoeren of in detail het display bedienen. Voorzien van een ingebouwde balpen!

Armband / handtashanger voor secretaressedag of moederdag


Deze armband is een mooi juweel, maar kan ook gebruikt worden als handtashanger. Deze handtashanger biedt u de mogelijkheid om uw handtas onder uw toeziend oog aan uw tafeltje op te hangen.  Personalisatie is mogelijk !

Paraplu met wandelstok


Deze prachtige paraplu met 24 panelen, draagt niet alleen uw logo rond, maar beschermt u ook tegen onze Belgische regenbuien. Indien u de paraplu niet hoeft te gebruiken, kan u hem hanteren als wandelstok, door middel van het handige handvat.

Presse-papier


Een presse-papier wordt gebruikt om te voorkomen dat papieren of documenten wegwaaien. Deze presse-papier heeft een magnetische basis met 8 losse magneetjes in de vorm van een man. Handig om een mooi kunstwerk te creëren. De presse-papier kan worden voorzien van een bedrijfslogo en/of promotietekst voor maximale aandacht voor uw bedrijf.